Arbejdstøj med tryk

-Alt indenfor arbejdstøj

Lækkert arbejdstøj med diverse tryk

Om virksomheden er stor eller lille, da skal arbejdstøjet passe til foretagendet. Tryk på arbejdstøj, eksempelvis medarbejders navn, logo og firmanavn er en løsning mange arbejdsgivere vælger. Der er flere fordele forbundet med navn, logo og firmanavn på arbejdstøjet.

Er der personlig kontakt med kunder, er det selvfølgelig altid en fordel at vedkommende kan se hvad medarbejderen hedder og at han rent faktisk kommer fra det respektive firma. Det giver altså en hvis form for tryghed hos kunden og ikke mindst autoritet, med tryk på arbejdstøj.

Desuden er trykket en reklame i sig selv. Du reklamere for dit firma ved at lade medarbejderen bære tøj med påtrykt firmanavn og logo.

 

Vi opfylder dine ønsker

Vi har mere end 20 års erfaring med tryk på diverse tekstiler og kan med garanti imødekomme dine ønsker og behov. Vi har værktøjerne, medarbejderne og teknologien til at udføre selv de mest komplekse ordrer hurtigt, billigt og ordentligt.

Her på hjemmesiden kan du se eksempler på nogle af vores mange tilbud om tryk på tekstiler. Du er også meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. I denne sammenhæng giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Skriv eventuelt dine ønsker i en mail og vi vender tilbage med et tilbud.

Vi kan kontaktes på telefonnr. 49 22 06 03 eller gå til vores kontaktside

Billederne i galleriet er et udpluk af vores sortiment.
Se vores arbejdstøjs katalog